heart promo Spørgsmål ring:  53 70 34 02        Gardiner online

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

Dobbelt plisségardin mørklægning fra LuxGardiner frithængende med snorlås

Plisségardinet betjenes med et snoretræk i enten højre eller venstre side. Listerne er aluminiumlakeret i fire forskellige farver: hvid, sort, alu eller bronze. Plissegardinet bliver leveret med combibeslag der kan monteres på væg eller loft. Alle mål er i cm med max en decimal. feks 134,9.
Max 6 farveprøver pr kunde. På grund af PostNords nye leveringsbetingelser kan der gå mellem 5-10 arbejdsdage før prøverne modtages.

X
X

* Påkrævede felter

DKK 0,00
Opmmålingsguide klik her Bestil farveprøver klik her
DKK 0,00
Leveringstid: ca. 8 - 12 dage
Spørgsmål ring 53 70 34 02
Information om produktet

Plissegardiner mørklægning


Plissegardiner er en stilren løsning til vinduespartier i store og små størrelser. Plissegardinet betjenes med snoretræk i vagfri side. Det dobbelte har alufolie i luftlommerne mellem de dobbelte væv, alufolien holder lyset ude. Derudover er de dobbelte plissegardiner energieffektive, de har en isolerende effekt som hjælper med at holde varmen inde om vinteren og ude om sommeren. Isoleringsevnen kommer fra luftlommrne imellem de to væv i. I det dobbelte plissegardin bliver snorene gemt inde mellem de to lag stof, hvorimod de ses i et enkeltlags plissegardin.


Energivenlige gardiner


De dobbelte plissegardiner er kendt for at være energivenlige. Udover den elegante måde at holde solen og indkig ude på, beskytter plissegardinet mod træk udefra. Plissegardinet kan produceres i en bredde fra 30 cm op til 220 cm, og med en højde fra 30 cm op til 260 cm. Det plisserede stof findes i forskellige farver til forsiden, på bagsiden er vævet hvidt. Plissestoffet fylder 25 mm. Listerne er aluminiumslakerede i fire forskellige farver: sort, hvid, bronze og alu. Combibeslager der medfølger kan bruges til væg- og loftmontering.

Gode råd og yderligere information
Info <
Tekniske detaljer <
Farve beskrivelser <
Garanti <
Stort udvalg af farver
  • 5100 off hvid
  • 5200 sort