heart promo Telefoner er kun åbne 15 - 17 hverdage

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

Dobbelt plisségardiner LuxGardiner Up & Down max 150 høj

Vare nr. 104 - Model LUXgardiner plissé Up & Down.

Plissegardin med to lag væv, hvori snorene gemmes væk. Plissegardinet er uden betjeningssnore, men betjenes derimod via træk i over- og underliste. Listerne er aluminiumslakeret der kan leveres i fire forskellige farver: sort, hvid, alu eller bronze. Beslaget der medfølger kan bruges som væg- eller loftmontering. Indtast målene med et decimal tal, f.eks. 146,5. Gardinet bliver leveret i de mål der oplyses under bestillingen.

Mindste bredde 40 cm og mindste højde 60 cm -


Max bredde 150 cm og max højde 150 cm.


X
X

* Påkrævede felter

DKK 0,00
Opmmålingsguide klik her
DKK 0,00
Leveringstid: ca. 12 - 15 arbejdsdage.
Spørgsmål ring 53 70 34 02
Information om produktet

Plissegardiner dobbelt


Dobbelt plissegardiner er isolerende både sommer og vinter - gardinet holder på varmen når det er koldt, og holder varmen ude når det er varmt. Dobbelte plissegardiner bliver også kaldt energigardiner. Plisségardinet kan bestilles op til 150 cm i bredden og op til 150 cm i højden. Plisségardinet betjenes via lette træk i over- og underliste. Listerne er aluminiumlakeret og leveres i farvene: hvid, sort, alu eller bronze. Beslagene passer med listefarverne. Plissestoffet findes i flotte farver med en hvid bagside - farveprøver kan bestilles gratis. 


Trådløse gardiner


I det dobbelte plissegardin gemmes snorene væk imellem stoflagene. Der medfølger combi beslag, der kan bruges til både væg- og loftmontering. Plissegardinet fra LuxGardiner findes i forskellige modeller, der alle er i top kvalitet, der er lavet til at holde i mange år. Plissegardiner er en elegant løsning for solafskærmning, der samtidig skærmer for indkig udefra. Hos Webgardiner.dk bliver gardinerne produceret på egne mål så de passer perfekt til vinduespartierne med en flot afslutning.

Gode råd og yderligere information
Info <
Tekniske detaljer <
Farve beskrivelser <
Garanti <
Stort udvalg af farver
  • 17358
  • 320
  • 322
  • 324
  • 325
  • 327
  • 328
  • P323