heart promo Telefoner er kun åbne 15 - 17 hverdage

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

DOBBELT PLISSÉGARDINER LUXGARDINER UP & DOWN MAX 220 HØJ

Vare nr. 103 - Model LUXgardiner Dobbelt plisségardin Up & Down.

Dobbelt vævet plissegardiner Up & Down betjenes via over- og underlisten. Listerne er aluminiumslakeret i fire forskellige farver: sort, hvid, alu eller bronze. Gardinet kan sættes i vinduespartiet efter behov. Der medføler combi-beslag der kan bruges som loft- eller vægmontering. Alle mål skrives med en decimal, f.eks. 110,4.

Mindste bredde 40 cm og mindste højde 60 cm -


Max bredde 120 cm og max højde 220 cm.


X
X

* Påkrævede felter

DKK 0,00
Opmmålingsguide klik her
DKK 0,00
Leveringstid: ca. 12 - 15 arbejdsdage.
Spørgsmål ring 53 70 34 02
Information om produktet

Dobbelt vævet plissegardiner


Med dobbelte plissegardiner up & down fra LuxGardiner er der to lag væv, hvori snorene gemmes i luftlommerne. Plissegardinet kører på slidstærke snore i hver side af gardinet, og betjenes via lette træk i over- og underlsiten. Plisselisterne er aluminiumslister lakeret i fire forskellige farver: bronze, sort, alu eller hvid. LuxGardiner producerer gardiner i moderne design og den bedste kvalitet. Plissegardinet er farvekoordineret, så lister og beslag matcher. Plissestoffet leveres i forskellige farver med en hvid bagside - farveprøver kan bestilles gratis. Plissegardinet er isolerende både sommer og vinter gardiner bliver også kaldt energigardinet.


Trådløse plissegardiner up & down


Plissegardiner er med til at skabe et dekorativt og elegant look i hjemmet. Med dobbelt plissegardiner Fra LuxGardiner leveres et produkt som er meget mere end et gardin. Plissegardinet er energivenligt - gardinet holder på varmen om vinteren, samt holder varmen ude om sommeren. Derudover afskærmer plissegardinet for træk fra vinduespartiet. Plissestoffet er tætvævet, hvor solens lys stadig trænger igennem og lyser rummet op, men udelukker solens skarpe stråler som kan genere. Plissegardinet kan laves i en bredde fra 30 cm til 120 cm, og i en højde fra 30 cm til 220 cm.

Gode råd og yderligere information
Info <
Tekniske detaljer <
Farve beskrivelser <
Garanti <
Stort udvalg af farver
  • 17358
  • 320
  • 322
  • 324
  • 325
  • 327
  • 328
  • P323