heart promo Spørgsmål ring:  53 70 34 02        Gardiner online

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

Dobbelt plisségardiner mørklægning Up & Down fra LuxGardiner frithængende med snorlås

Plisségardinet betjenes med et snoretræk i højre og venstre side. Lisefarverne kan leveres i hvid, sort, alu eller bronze. Plissestoffet fylder 25 mm der er farvet på forsiden med en hvid bagside. Gardinet bliver leveret med combibeslag som virker til væg- og loftmontering. Alle mål er i cm med max en decimal. feks 135,7.
Max 6 farveprøver pr kunde. På grund af PostNords nye leveringsbetingelser kan der gå mellem 5-10 arbejdsdage før prøverne modtages.

X
X

* Påkrævede felter

DKK 0,00
Opmmålingsguide klik her Bestil farveprøver klik her
DKK 0,00
Leveringstid: ca. 8 - 12 dage
Spørgsmål ring 53 70 34 02
Information om produktet

Plissegardiner mørklægning up & down


Plissegardiner Up & Down med snorlås er en stilren løsning til afskærming for sol eller indkig. Gardinet kan sættes på vinduet efter behov. Mellem det dobbelte væv er alufolie, som gør at lyset ikke kan trænge igennem. Dobbelte mørklægnings plissegardiner er også kendt for energivenlige gardiner. Det dobbelte lag holder på varmen om vinteren og lukker varmen ude om sommeren. Isoleringen kommer fra luftlommerne mellem de to væv i plissegardinet. 


Billige plissegardiner efter mål


Hos Webgardiner.dk findes billige gardiner på egne mål. Plissegardinet kan leveres i en mindste bredde på 30 cm og op til 220. Højden kan leveres fra 30 cm op til 260 cm. De dobbelte mørklægnings plissegardiner adskiller sig fra enkeltlags plissegardiner da snorene bliver gemt væk i mellem det dobbelte stoflag. Plissestoffet har en bredde på 25 mm der leveres i forskellige farver med en hvid bagside. Der medfølger combibeslag som kan bruges til loft- eller vægmontering.  

Gode råd og yderligere information
Info <
Tekniske detaljer <
Farve beskrivelser <
Garanti <
Stort udvalg af farver
  • 5100 Hvid
  • 5200 Sort