heart promo Spørgsmål ring:  53 70 34 02        Gardiner online

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

Dobbelt plisségardiner mørklægning Up & Down fra LuxGardiner max bredde 120 cm - højde 220 cm

Plisségardin Up & Down betjenes med et greb på under- og overliste. Det dobbelte plissestof har alufolie mellem de to lag, som udelukker solens stråler og beskytter mod træk. Combibeslaget kan bruges til væg- og loftmontering. Alle mål er i cm med max en decimal. feks 134,6.
Max 6 farveprøver pr kunde. På grund af PostNords nye leveringsbetingelser kan der gå mellem 5-10 arbejdsdage før prøverne modtages.

X
X

* Påkrævede felter

DKK 0,00
Opmmålingsguide klik her Bestil farveprøver klik her
DKK 0,00
Leveringstid: ca. 8 - 12 dage
Spørgsmål ring 53 70 34 02
Information om produktet

Plissegardiner up & down


Mørklæggende dobbelt plissegardiner er en stilfuld gardinløsning, som samtidig forbedrer indeklimaet i rummet. Det dobbelte plissegardin adskiller sig fra et plissegardin med et lags stof, da der er alufolie imellem de to væv, der gør at solens stråler ikke kan trænge igennem. Imellem de to stoflag er snorene gemt væk. Det dobbelte plissegardin har en isoleringseffekt i de luftlommer der er mellem det dobbelte stoflag. Luftlommerne hjælper med at holde varmen inde om vinteren og ude om sommeren. Derudover beskytter gardinet mod træk.


Billige mørklægnings plissegardiner


Plisségardinet bliver leveret til en fornuftig pris. Gardinet kan produceres i en bredde fra 30 cm til 120 cm og i en højde fra 30 cm til 220 cm. Gardinet betjenes via et let træk i under- eller overlisten. Gardinet kan sættes på vindeuet som det ønskes. Plissegardinets stof findes i forskellige farver med en hvid bagside, der er alufolie imellem de to lag som holder lyset ude. Plissesoffet fylder 25 mm. Listerne er aluminiumlakeret i farverne: hvid, sort, alu eller bronze og fylder 20 mm i dybden. Plissegardinet kan monteres på loft eller væg med combibeslaget der medfølger.

Gode råd og yderligere information
Info <
Tekniske detaljer <
Farve beskrivelser <
Garanti <
Stort udvalg af farver
  • 5100 Hvid
  • 5200 Sort