heart promo Spørgsmål ring:  53 70 34 02        Gardiner online

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

Dobbelt plisségardiner mørklægning Up & Down fra LuxGardiner max bredde 150 cm - højde 150 cm

Up & Down plisségardin fra LuxGardiner betjenes med et greb på under- og overliste. Listerne er aluminium i farverne hvid, sort, alu og bronze. Plissestoffet måler 25 mm. Der medfølger comvibeslag der kan monteres på loft og væg. Alle mål er i cm med max en decimal. feks 132,4.
Max 6 farveprøver pr kunde. På grund af PostNords nye leveringsbetingelser kan der gå mellem 5-10 arbejdsdage før prøverne modtages.

X
X

* Påkrævede felter

DKK 0,00
Opmmålingsguide klik her Bestil farveprøver klik her
DKK 0,00
Leveringstid: ca. 8 - 12 dage
Spørgsmål ring 53 70 34 02
Information om produktet

Plissegardiner up & down efter mål


LuxGardiners dobbelte plissegardiner har alufolie imellem stoflagene der gør at solen stråler ikke trænger igennem. De dobbelte plissegardiner er et godt valg til soveværelset eller børneværelset, hvor det ønskes at lukke lyset ude. Med det dobbelt væv med alufolie udebliver solens stråler. Dobbelt plisségardiner er energivenlige, isoleringseffekten i det dobbelte lag, hjælper med at holde varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Isoleringsevnen kommer fra de luftlommer, som opstår mellem de to lag stof i det dobbelte plisségardin.


Billige plissegardiner


Hos Webgardiner.dk findes gardiner på special mål til en god pris. Plissegardin Up & Down betjens via et let træk i under- eller overlisten. Med modellen Up & Down kan plissegardinet sættes hvor det ønskes i vinduet. Plissegardinet kan leveres i en bredde fra 30 cm til 150 cm og i en højde fra 30 cm til 150 cm. Plisségardinet væv er 25 mm bred. Snorene i gardinet er gemt inde i mellem de to lag stof. Det dobbelte plissegardin med mørklægning kan bestilles med fire forskellige listefarver: hvid, sort, alu og bronze. Gardinet leveres med combibeslag der kan monteres på væg og loft.

Gode råd og yderligere information
Info <
Tekniske detaljer <
Farve beskrivelser <
Garanti <
Stort udvalg af farver
  • 5100 Hvid
  • 5200 Sort