Håndklæder Christy
Håndklæder Christy Håndklæder og bademåtte Christy håndklæder

Håndklæde Christy 75 x 137 cm

På lager
Varenummer
287

Vare nr. 287  Christy håndklæder  75 cm x  137 cm.
 

Christy håndklæder leveres i tre størrelser: gæste-, hånd-, og badehåndklæder. De fåes i 14 forskellige klassiske og tidsløse farver.
Håndklædet har en luv tykkelse på ca. 1 cm der er produceret i 100 % supima kæmmet bomuld, som er en ekstrem blød udgave af bomuld.

Blush
Cadet blue
Coral
Deep sea
Graphite
Kingfisher
Lagoon
Mocha
Orchid
Primrose
Raspberry
White
248,00 DKK
- +
Leveringstid: ca. 12 - 15 arbejdsdage.
Spørgsmål ring 53 70 34 02
Information om produktet

Luksus håndklæder

De flotte håndklæder fra Christy er produceret i 100 % kæmmet bomuld, der er blødere end de fleste håndklæder. De flotte farver  kan kombineres med hinanden og giver badeværelset et stilet look. 

Kvalitets håndklæder

Håndklæderne fra Christy leveres i et bredt farveudvalg. Farvene kan kombineres med en bademåtte i samme farve. Bademåtten findes i to størrelser: 53 cm x 86 cm og 64 cm x 106 cm. På bagsiden er der antiskrid, så måtten ikke skrider rundt på gulvet. Bademåtten er produceret i 100 % bomuld, der har en fluffy luv på ca. 2 cm.

Pagunettes luksuriøse håndklæder stammer fra det anerkendte engelske brand Christy, der i 1850 opfandt frotté-håndklædet, som vi kender det i dag. Alle håndklæder er fremstillet af den fineste bomuldskvalitet for at sikre dig en lækker spaoplevelse i dit eget hjem. Gå på opdagelse i Pagunettes store udvalg af skønne håndklæder, lige fra små praktiske vaskeklude til store lækre badehåndklæder.

Gode råd og yderligere information
Info
Stort udvalg af farver
Blush
Blush
Cadet blue
Cadet blue
Coral
Coral
Deep sea
Deep sea
Graphite
Graphite
Kingfisher
Kingfisher
Lagoon
Lagoon
Mocha
Mocha
Orchid
Orchid
Primrose
Primrose
Raspberry
Raspberry
White
White
© 2024 Webgardiner