heart promo Telefoner er kun åbne 15 - 17 hverdage

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

LuxGardiner Dobbelt plisségardiner Up & Down max bredde 220 cm frithængende

Vare nr. 102 . Model LUXgardiner Dobbelt Plisségardin Up & Down, frithængende.

Plissegardin fra LuxGardiner med dobbelt lag væv, hvori snorene gemmes væk. Gardinet kan sættes som det ønskes i vinduespartiet med snorbetjening i begge sider. Listerne er aluminiumslister lakeret i fire forskellige farver: bronze, hvid, sort eller alu. De indtastede mål skrives med en decimal, f.eks. 145,6.

Mindste bredde 40 cm og mindste højde 60 cm - Max bredde 230 cm og max højde 260 cm.


X
X

* Påkrævede felter

DKK 0,00
Opmmålingsguide klik her
DKK 0,00
Leveringstid: ca. 12 - 15 arbejdsdage.
Spørgsmål ring 53 70 34 02
Information om produktet

Plissegardin med snorbetjening


Plisségardinet Up & Down betjenes med et snortræk i både højre og venstre side. Der går snoretræk ned til hver liste, over- og underlisten. Top og bund lister er af aluminum lakeret i de farver der passer til plisségardinet: hvid, alu, sort eller bronze. Plissegardinet kan sættes som det ønskes i vinduespartiet, både store og små. Ønskes det at afskærme for indkig udefra kan gardinet sættes i bunden af vinduespartiet. Plissestoffet findes i forskellige design med forskellige eneskaber, stoffet er hvid på bagsiden, som vender udaf. Gardiner fra LuxGardiner er lavet af gode materialer som holder i mange år. Gardinet monteres med et combibeslag der kan bruges til væg og loft.


Plissegardin duette


Dobbelt plissegardiner Up & Down med snorbetjening fra LuxGardiner er isolerende både sommer og vinter, i kolde perioder holder gardinet på varmen, hvor det i varmere perioder holder varmen ude. Derudover afviser det dobbelte plissegardin for mulig træk udefra - gardinet bliver også kaldt energigardinet. Plissegardiner er en stilren og elegant løsning for solafskærmning og indkig udefra. Komponenterne er farvekoordinerede. Beslag matcher den valgte listefarve, som giver gardinet et elegant udseende.

Gode råd og yderligere information
Info <
Tekniske detaljer <
Farve beskrivelser <
Garanti <
Stort udvalg af farver
  • 17358
  • 320
  • 322
  • 324
  • 325
  • 327
  • 328
  • P323