heart promo Telefoner er åbne 10 - 17 hverdage

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

Mørklægning rullegardiner kassette sidesluse

Vare nr. 245 - Model Rullegardin med mørklægning kassete sidesluse.

Mørklægnings rullegardin med Kassette og sidesluse når det skal være helt mørkt i rummet. betjening med kædetræk. Samt plastkæde. Betjenings kæden er endeløs  kæde. Alle mål er i cm med max én decimal. feks 132,4.

Mindste bredde 30 cm og mindste højde 32 cm - max bredde 320 cm og max højde 350 cm.


Max 6 farveprøver pr kunde. På grund af PostNords nye leveringsbetingelser kan der gå mellem 5-10 arbejdsdage før prøverne modtages.


 

X
X

* Påkrævede felter

DKK 0,00
Opmmålingsguide klik her
DKK 0,00
Leveringstid: ca. 12 - 15 arbejdsdage.
Spørgsmål ring 53 70 34 02
Information om produktet

Rullegardiner mørklægning


Mørklægnings rullegardiner med kassette og sidesluse  i en god kvalitet og flot design. Rullegardinet leveres i en bredde op til 210 cm - og en højde op til 260 cm. Du kan selv designe dit nye rullegardin med valg af farve på dug, betjeningsside, farve på betjeningskæde og bundliste. Betjeningskæden er enten en hvid plastkæde eller en stålkæde mod et tillæg. Bundlisten leveres som standard med bundvægt i en lukket løbegang. Du kan give dit rullegardin et eksklusivt og fuldendt udtryk med en dekorativ bundliste, der leveres med en hvid eller grå aluliste, der er rund på forsiden og flad på bagsiden, hvilket giver rullegardinet et mere alsidigt udtryk. Bundlisten er synlig på for- og bagsiden af rullegardinet. Kassetten på mørklægningsrullegardiner er 71 mm i bredden og 73 mm i dybden


Billige mørklægnings gardiner i flot design


Hos webgardiner går vi op i design og kvalitet, vi giver dig mulighed for at give din indretning et unikt og eksklusivt udtryk med vores mørklægningsrullegardiner. Vi har øje for scandinavisk indretning og har udvalgt vores rullegardinskollektion ud fra de bedst solgte farver. Du kan designe dit rullegardin som du ønsker. Komponentfarverne findes i hvid, beige, grå og sort. Hvis du gerne vil kunne se dine yndlingsfilm og serier på alle tider af døgnet, uden at skulle døje med distraherende genskin i skærmen, er et mørklæggende rullegardin en mulighed. Mørklægningsrullegardinet leveres i mange forskellige farver, du kan bestille farveprøver, så du kan se om farven passer til din indretning.

Gode råd og yderligere information
Tekniske detaljer <
Farve beskrivelser <
Garanti <
Stort udvalg af farver
  • 5495
  • 5527
  • 5536
  • 5537
  • 5540
  • 7810 Hvid
  • 8274