heart promo Telefoner er åbne 10 - 17 hverdage

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

Pumpesystem

Faber gardin med pumpe

Som det helt nye, tilbyder vi det moderne gardin med endnu nemmere betjening! Vi leverer smarte gardiner med pumpesystem af to slags. Vores LiteRise® system betjenes via over- og underlisten. Plissegardinet hæves og sænkes nemt via et lille greb på listen. Gardinet bliver dér, hvor du har valgt at sætte det. LiteRise® er en nem og stilren gardinløsning, uden snore der hænger i siden. Vores SmartCord® system har en unik funktion, da den korte betjeningssnor forbliver kort, uanset om dit gardin er trukket op eller ned. Det gør at gardinet hænger stilrent, om det er oppe eller nede.

Stigende | Faldende

7 vare(r)

Stigende | Faldende

7 vare(r)

Faber SmartCord®

Faber SmartCord®  system er med snorbetjening. Betjeningssnorene er den længde som du har valgt og bliver ikke længere eller kortere når gardinet er i brug. Der er et pumpesystem i overlisten, som gør gardinet nemt at betjenes. Et enkelt træk til den ene side, og gardinet kører ned - max tre træk og gardinet er oppe. 

Faber LiteRise®

Faber LiteRise® system er uden snorbetjening. Plissegardinet er minimalistisk i sit udtryk, der betjenes via ved at tage fat i over- eller underlisten.