heart promo Spørgsmål ring:  53 70 34 02. 

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

Tæppe læder bomuld sort

Vare nr. 230

Brunt lædertæppe med bumuldssnor og bomuldskant for enden. Rustikt læderløber der passer til de fleste hjem. Måtten leveres i tre forskellige størrelser:
50 cm x 80 cm    Pris 128,- kr
90 cm x 250 cm  Pris 398,- kr
70 cm x 250 cm. Pris 598,- kr
Farver leveres i tre forskellige farver: sort, brun og grå/grøn. Brug de små tæpper derhjemme som måtte foran entredøren, hvor de længere måtter kan bruges foran sofaen, i gangen eller langs sengen.

* Påkrævede felter

DKK 128,00
DKK 128,00
Leveringstid: ca. 3 - 6 dage.
Spørgsmål ring 53 70 34 02
Information om produktet

Læder tæppe


Læderløber der kan bruges i entreen, gangen, foran havedøren, langs sengen og til meget mere. Håndlavet gulvtæppe af læder og bumuld. Tæppet er solidt og er produceret af læderrester. Tæppet er håndlavet og kan derfor variere i størrelsen og i farverne. Læderstrimlerne er vævet med bomuldssnor og bomuldskant. Løberen vil stå fast på gulvet på grund af læderen. Måtten kan rengøres med en fugtig klud og en omgang rystnign, tæppet tåler ikke maskinevask. Gulvtæppet levers i tre forskellige størrelser: 50 cm x 80 cm, 90 cm x 150 cm og 70 cm x 250, og kan leveres i tre forskellige farver; Sort, brun og grå/grøn.


Ægte tæpper


De små tæpper bruges ofte som dørmåtte foran terassedøren eller entredøren. De større tæpper kan bruges langs sengesiden, i den lange entre eller foran skænken - det er kun fantasien der sætter grænsen. Med lædertæppet er der ikke behov for et antiskridtæppe, da læder er et materiale der står fast. Køb de flotte læderløbere hos webgardiner.dk og kombiner eventulet de forskellige farver, som måtten findes i.

Stort udvalg af farver