heart promo Spørgsmål ring:  53 70 34 02        Gardiner online

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

VELUX adapter (KRD 100)

Denne adapter gør det muligt for elektriske apparater (f.eks lamper), som ikke er baseret på io-homecontrol® teknologi, at blive fjernbetjent (tændes / slukkes) med io-homecontrol® teknologi som VELUX kontrolenhed (KLR 200) . Du skal blot sætte adapteren i en stikkontakt og registrere den i VELUX kontrolenheden eller i en anden io-homecontrol® mærket fjernbetjening. Du kan nu tænde/slukke for apparatet med kontrolenheden og integrere det i de indlagte programmer. Adapteren er også kompatibel med VELUX vægtastatur KLI 110, dog kun som envejskommunikation.

DKK 705,00
ELLER
Levering 2 - 3 arbejdsdage.
Spørgsmål ring 53 70 34 02
Information om produktet

Denne adapter gør det muligt for elektriske apparater (f.eks lamper), som ikke er baseret på io-homecontrol® teknologi, at blive fjernbetjent (tændes / slukkes) med io-homecontrol® teknologi som VELUX kontrolenhed (KLR 200) . Du skal blot sætte adapteren i en stikkontakt og registrere den i VELUX kontrolenheden eller i en anden io-homecontrol® mærket fjernbetjening.
Du kan nu tænde/slukke for apparatet med kontrolenheden og integrere det i de indlagte programmer. Adapteren er også kompatibel med VELUX vægtastatur KLI 110, dog kun som envejskommunikation.

Stort udvalg af farver