heart promo Telefoner er åbne 10 - 17 hverdage

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

Dobbelt plisségardiner LuxGardiner frithængende med snorlås AO10

Vare nr. 101 - Model LUXgardiner Dobbelt Plisségardin, frithængende. model AO-10

Det dobbelt plisségardin fra LuxGardiner hænger fra en aluminiumsliste, der betjenes via snoretræk. Listerne er aluminiuslakeret i hvid, sort, alu eller bronze. Beslaget kan monteres på væg og loft. De indtastede mål skrives med en decimal, f.eks. 120,3. Indtast egne mål på det dobbelte gardin og det bliver leveret i de indtastede mål.

Mindste bredde 30 cm og mindste højde 10 cm - Max bredde 360 cm og max højde 300 cm.


X
X

* Påkrævede felter

DKK 0,00
Opmmålingsguide klik her Monteringsguide klik her Bestil farveprøver klik her
DKK 0,00
Leveringstid: ca. 12 - 15 arbejdsdage.
Spørgsmål ring 53 70 34 02
Information om produktet

Dobbelt plissegardiner


LuxGardiner producerer plissegardiner der er i top kvalitet. Produktet er lavet af de bedste komponenter, som giver et design og funktion, der holder i mange år. Plissestoffet findes i mange forskellige design med forskellige eneskaber. De dobbelt plissegardiner er isolerende gardiner, også kendt for energigardiner, der om sommeren holder varmen ude og holder kulden ude om vinteren. Derudover skærmer plissegardinet for træk udefra. Gardinet er lavet af slidstærke materialer der holder i mange år. Top og bund lister er af aluminum, der er lakeret i fire forskellige farver: hvid, sort, bronze eller alu. Beslagene matcher listefarverne.


Billige plissegardiner efter mål


Hos Webgardiner.dk findes forskellige typer af gardiner til en god pris. Plissegardiner fra LuxGardiner bliver produceret på egne mål, der kan laves i en bredde fra 30 cm til 360 og en højde fra10 cm til 300 cm. Plissegardinet hænger fra en aluminiumsliste i top, som betjenes via snor i valgfri side. Plissestoffet leveres i forskellige moderne farver med en hvid bagside. Plissegardiner er et stilrent gardin med et tidsløs udseende, som aldrig går af mode og kan hænge i mange år.

Gode råd og yderligere information
Info <
Tekniske detaljer <
Farve beskrivelser <
Garanti <
Stort udvalg af farver
  • 52507 Hvid
  • 52509 Beige
  • 52539 Brun
  • 52565 Lys grå
  • 52587 Koks
  • 52592 Grå