heart promo Telefoner er åbne 10 - 17 hverdage

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

Insektnet

Insektnet til VELUX

Transparent Insektnet dug holder insekterne væk og hindre ikke udsynet. Frisk luft og ingen insekter. Nemt at betjene -  flot alu. kassette med side lister søger for at ingen insekter slipper ind i rummet. Monteringen er nem. Velegnet til Soveværelse – Børneværelser - Køkken – Stue – Kontor – Institution.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Myggenet til ovenlysvinduer

VELUX insektnet er lavet af en slidstærkt netdug, der monteres på indervæggen i dit rum og derved holder alle ubudne gæster som fluer og andre insekter ude af dit hjem, når du ved hjælp af den fine gribeliste trækker det ned foran vinduet. Idet insektnettet ikke monteres på vinduet, men dækker hele vinduesområdet, kan du på én og samme tid opnå et 100% insektfrit rum og nyde den friske luft fra et åbent vindue. Samtidig er insektnettet fremstillet i en transparent netdug, der ikke spærer dit udsyn.
Hvis du ønsker yderligere kontrol over varmen eller mængden af sollys i dit hjem, kan VELUX insektnet uden problemer kombineres med et af de øvrige produkter fra denne shop, f.eks. et mørklægnings- eller energigardin eller en markise.