heart promo Telefoner er åbne 10 - 17 hverdage

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

Persienner

Hos webgardiner.dk finder du flere forskellige klassiske, elegante og ikke mindst effektive persienneløsninger til hjemmet. Glem alt om de ludbehandlede træpersienner, 90’erne var kendt for, og hils i stedet på de nyeste skud på stammen. Persienner i lækre materialer og i en farvepalet, der passer til ethvert moderne hjem. Kvaliteten er desuden helt i top; Noget, der kan både ses og mærkes – særligt, når du justerer persiennen vha. drejestangen.

Stigende | Faldende

2 vare(r)

Stigende | Faldende

2 vare(r)

Aluminium persienner

Persienner er en enkel og stilren måde at skærme for hhv. lys og indkig på. Det er både diskret og effektivt. Vinduer med ’skæve’ mål kan have glæde af persienner fra webgardiner.dk, da alle vores persienner bliver lavet efter mål.

webgardiner.dk fører persienner fra bl.a. Faber, der gennem flere årtier har leveret både gardin- og persienneløsninger til danskerne. Virksomheden er synonym med kvalitet og moderne og stringente mønstre udviklet ud fra en dansk designtradition – til priser, der er til at betale.

Billige persienner

Vores persienner er i god kvalitet til en god pris, som bliver skrædersyet til dit vindue. Lamellerne er lavet af aluminum og findes i flere farver. Persiennen betjenes via en snor og en drejestang, der kan justere lysindfaldet og indkig udefra.