heart promo Telefoner er åbne 10 - 17 hverdage

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

Up & Down

Plissegardiner er den form for solafskærmning der bliver brugt mest i boligen i dag. Gardinerne kan laves til alle typer viduer samt ønske derom. Lyse lette stoffer til de mere tætte samt mønstret plissestoffet findes i dag også mørklægning både som et lag og det dobbelt plissestof , som er helt lystæt. Plissegardinet up / down har mange navne som botten up top down - up / down - trådløse gardiner. Alle har den eneskab at de kan plaseres i vinduet som man vil. Betjeningen på plissegardinet er enten med greb på underlisten i bund - top eller med snor betjening vælger der snor betjening kan bredde øges betydeligt i forhold til modellen med betjening greb på top / underliste.

Stigende | Faldende

16 vare(r)

Stigende | Faldende

16 vare(r)

plissegardiner efter mål

Vælg at få lavet dine nye plissegardiner efter mål i stedet for standard gardiner. Plissegardinerne er lavet af det bedste matrialer der findes på marked og udfra at kvalitet er udgangspunktet og ønsket. 

Plissegardiner tilbud

Køb plissegardiner up / down online til den bedste tilbudspris samt kvalitet gardiner hos en rigtig online butik. Vi har mange års erfaring inden for gardiner både online samt vores fysiske butik.