heart promo Telefoner er åbne 10 - 17 hverdage

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

LuxGardiner

Plissegardiner er tidens trend til moderne hjem. Plissegardinet passer til alle typer vinduer og laves i mange modeller. Frithængende - up / down enten med betjening på over - underlisten eller vis det ønskes med snorbetjening, vis målet går over max målet på betjeningstypen med betjening på underlisten. Vælg enten de lyse hvide lette stoffer eller med lidt mønstre eller struktur i. Mørklægning er også muligt som plissegardin. Top og underlister kan vælges i flere farver så de passer til dit nye plissegardin. 

Stigende | Faldende

14 vare(r)

Stigende | Faldende

14 vare(r)

Plissegardiner efter mål

Plissegardiner skal laves efter mål til dine vinduer. Køb dine gardiner lavet på dine mål online istedet for standard mål og få større glæde af dem. Plissegardiner er det solafskærmnings produkt der kan laves på flest mulige måder. Gardinet fylder minimal i vinduet givet et elegant lys i rummet. 

Billige plissegardiner

Plissegardiner er en billig måde at skærme for sol og ind kik i boligen / kontor. Plissegardinet kan laves i mange former for stof der hver har sit udtryk og udseende. Nogle er med mørklægning. Betjenings mulighederne er mange enten snorbetjening  - trådløse  - up / down.