heart promo Spørgsmål ring:  53 70 34 02. Telefon er lukket uge 29 - 30 pga. ferie

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

Gardinstænger træ

Trægardinstænger

Trægardinstænger er en af de første typer af gardinstænger som kom på markedet. Træ stænger er også kendt for mormorstangen. Indret hjemmet med de klassiske gardinstænger produceret af træ. Gardinstængene er designet af Kirsch, som har ommkring 100 års erfaring i gardinbranchen. Indret hjemmet med de dekorative gardinstænger, som giver et naturligt og flot udtryk.

Stigende | Faldende

2 vare(r)

Stigende | Faldende

2 vare(r)

Mormorstang

Den populære mormorstang giver rummet en hyggelig stemning med det ubehandlede eller hvide træ. Gennemfør det naturlige look med matchende gardinringe. Stangen har smukke endeknopper i samme trætype som stangen. De gamle træ gardinstænger er den nye modetrend, der giver hjemmet et romantisk look.

Træ gardinstang

Gardinstænger i ubehandlet træ giver rummet et naturligt og flot udseende. Stængerne passer godt ind i ældre huse, og miljøer med natur omgivelser.  Gardinstængerne leveres i forskellige længder, og kan nemt skæres til så den passer. Gardinstangen kan leveres i en bredde op til 260 cm, som passer til et vinduesparti på 240 cm. Beslagene er i samme træfarve som gardinstangen med en vægafstand på 10 cm.