heart promo Telefoner er åbne 10 - 17 hverdage

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

Plissegardiner

Lux Plissegardiner

Hos webgardiner.dk finder du et stort udvalg af plisségardiner i et væld af farver og mønstre. Et af kendetegnene for plisségardiner er, at de er nemme at tilpasse til specifikke mål, og så er de hurtige at montere.

Der findes flere forskellige typer plisségardiner, bl.a. standardmodellen med snoretræk og den mere avancerede model, der også går under navnet Up & Down. Sidstnævnte kan betjenes både oppe- og nedefra og kan placeres der, hvor det giver bedst mening i vinduesrammen. Hvis det blot er noget af vinduet, du er interesseret i at afdække, f.eks. pga. genskin eller andet, er det altså nemt at klare med et sådant gardin – uden at trække gardinet for hele vinduet.

Stigende | Faldende

34 vare(r)

Stigende | Faldende

34 vare(r)

Plissegardiner efter mål

Plissegardiner er en tidslød og elegant løsning til afskærmning af dit vindue. Hos webgardiner.dk leverer vi forskellige modeller, med forskellige typer af betjening, der passer til de fleste vinduestyper. Gardinet kan betjenes via liste eller snoretræk. Plisségardinerne fås både med og uden mørklægning og i flere forskellige længder og bredder. Nogle af gardinerne er endda særligt isolerende og går derfor også under navnet energigardiner. Som nævnt bliver plisségardiner lavet i dine mål, så de passer til dit vindue – klik på farver og se det store udvalg.

Billige plisségardiner

Hos webgardiner findes der et stort farveudvalg af dobbelte og almindelige plissegardiner. De dobbelte plissegardiner kan laves som mørklægningsgardin, der har den isolerende effekt så rummet ikke bliver for varmt. Dobbelt plissegardiner har den fordel at der ikke er nogle synlige snore, de kører inde i kuberne, hvorimod enkelt plissegardinerne har synlige snore. Plissegardiner med et lags stof findes både som mørklægningsgardin og almindeligt gardin.