heart promo Spørgsmål ring:  53 70 34 02        Gardiner online

heart promo Email: info@webgardiner.dk

Betal med: heart promo

Mørklægning rullegardiner LuxGardiner

Mørklægnings rullegardin med kædetræk. Farve koordineret beslag samt plastkæde. Min bredde 30 cm, max bredde 210 cm.
Indtast bredde samt højde med en decimal feks 124,5.


Betjenings kæden er endeløs  kæde. Der følger med så man kan lave et stop når rullegardinet er i top og rullet helt ned.


Vare nr. 243

X
X

* Påkrævede felter

DKK 0,00
DKK 0,00
Leveringstid: ca. 10-12 arbejdsdage
Spørgsmål ring 53 70 34 02
Information om produktet

Rullegardiner mørklægning


Ensfarvet mørklæggende rullegardiner i en god kvalitet og flot design. Rullegardinet leveres i en bredde op til 210 cm - og en højde op til 260 cm. Du kan selv designe dit nye rullegardin med valg af farve på dug, betjeningsside, farve på betjeningskæde og bundliste. Betjenings kæden er enten en hvid plastkæde eller en stål kæde mod et tillæg. Bundlisten leveres som standard med bundvægt i en lukket løbegang. Du kan give dit rullegardin et eksklusivt og fuldendt udtryk med en dekorativ bundliste, der leveres med en hvid eller grå aluliste, der er rund på forsiden og flad på bagsiden, hvilket giver rullegardinet et mere alsidigt udtryk. Bundlisten er synlig på for- og bagsiden af rullegardinet. Rullegardinets rulle er 30 mm i omkreds, plus dugens fylde.


Billige mørklægnings gardiner i flot design


Hos webgardiner går vi op i design og kvalitet, vi giver dig mulighed for at give din indretning et unikt og eksklusivt udtryk med vores ensfarvede rullegardiner. Vi har øje for scandinavisk indretning og har udvalgt vores rullegardins kollektion ud fra de bedst solgte farver. Du kan designer dit rullegardin som du ønsker. Komponentfarverne findes i hvid, beige, grå og sort. Hvis du gerne vil kunne se dine yndlingsfilm og serier på alle tider af døgnet, uden at skulle døje med distraherende genskin i skærmen, er et mørklæggende rullegardin en mulighed. Mørklægningsrullegardinet leveres i mange forskellige farver, du kan bestilla farveprøver, så du kan se om farven passer til din indretning.

Gode råd og yderligere information
Tekniske detaljer <
Farve beskrivelser <
Garanti <
Stort udvalg af farver
  • 5098
  • 5487
  • 5495
  • 5527
  • 5536
  • 5537
  • 5540
  • 7810 Hvid
  • 8274